1.2.21

Η νησιωτοπούλα...


Η Κατερίνα Μονογιού, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, ακολουθεί και δεύτερη καριέρα. Δεν είναι μόνο εξαίσια και παρεμβατική πολιτικός, είναι και πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ, σε ένα νησιώτικο τραγούδι της... κακιάς ώρας που γράφτηκε ειδικά γι αυτήν. 

Το τραγούδι λέγεται «Όμορφη μου Κατερίνα», το εμπνεύστηκε ο τραγουδοποιός Ματθαίος Γιαννούλης και το ερμηνεύουν ο ίδιος, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές. Την κ. Μονογιού τη βλέπουμε από σκηνές της προεκλογικής της εκστρατείας. 

Μίας εκστρατείας τόσο χαριτωμένης που πλάνα της μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άνετα και σε ένα νησιώτικο τραγούδι της συμφοράς, χωρίς κανένας μας να καταλαβαίνει την παραμικρή διαφορά. «Ευχαριστώ από καρδιάς τους Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι'αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα», λέει η ίδια και το αφιερώνει σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. 

 Όσοι πάντως φρικάρετε από το τραγούδι, προπέτες κανονικοί, να ξέρετε ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας, έγινε δηλαδή για καλό σκοπό. Θα το βουλώσετε τώρα, λοιπόν ή θα συνεχίσετε την κακεντρέχεια;... Δημήτρης Κανελλόπουλος 

Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: