16.2.21

Λιβάνιος: Κάποιος βλαξ έβαλε το σημείωμα στην ΕΡΤ...


...δεν ξέρω ποιος είναι...
 

 Σε ενέργεια κάποιου «βλάκα» που ενδεχομένως να ήθελε να προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση απέδωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος, το πρωτοφανές σημείωμα με τις... εντολές στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να μην μεταδώσουν φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

 «Κάποιος βλάξ κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι» είπε στη Βουλή ο κ. Λιβάνιος στη Βουλή χωρίς να εξηγήσει, όμως, γιατί δεν έχει ζητήσει ακόμη από τη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζούλα να βρεθεί ποιο στέλεχος προέβη σε αυτή την ενέργεια. «Είναι βλάξ ή προβοκάτορας. Είτε είναι βλάξ γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε είναι προβοκάτορας γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην αντιπολίτευση» συμπλήρωσε ο υφυπουργός που είναι αρμόδιος για τα ΜΜΕ. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι η εκδοχή του προβοκάτορα έχει αποκλειστεί ήδη καθώς οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν επιβεβαιώσει ότι το σημείωμα είναι πραγματικό και αναρτήθηκε από την πλευρά της διοίκησης. 

 Ο κ. Λιβάνιος υποστήριξε στη συνέχεια ότι «η βλακεία ηττήθηκε» αλλά ταυτόχρονα προσπάθησε να δικαιολογήσει εμμέσως τη συμπεριφορά της σημερινής διοίκησης παραπέμποντας στο παρελθόν της δημόσιας τηλεόρασης. Ειδικότερα υποστήριξε ότι δεν έπαιξε ποτέ στην ΕΡΤ «η φωτογραφία του κ. Τσίπρα από τις διακοπές του σε κότερο» και επίσης παρέπεμψε σε κόντρα δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης με κορυφαίο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίσης κατήγγειλε ότι οι χρόνιες παθογένειες οδηγήσαν στο «μαύρο» της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου από το οποίο, όμως, πήρε διακριτικές αποστάσεις λέγοντας ότι «έχει κριθεί». Ταυτόχρονα, απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για ανάδειξη υπερκομματικής διοίκησης στην ΕΡΤ με ενισχυμένη πλειοψηφία της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής... 

 Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: