25.2.21

Η… αυτοκριτική του Άδωνη...



Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει μόνο την «τάση» να… μην αφήνει κανάλι για κανάλι, αλλά ενίοτε ρέπει και προς την αυτοκριτική -η οποία, κάποιες φορές, φτάνει στα όρια του αυτοσαρκασμού. 

Έτσι, χθες, μιλώντας για την Λίνα Μενδώνη και προσπαθώντας να στηρίξει την... υπουργό Πολιτισμού, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν παρέλειψε να αυτοσαρκαστεί για το πόσες… συνεντεύξεις δίνει και ο ίδιος. Αναφερόμενος στα κριτήρια αξιολόγησης ενός υπουργού, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ένας υπουργός πρέπει να κρίνεται από το έργο του και όχι από μία αστοχία σε κάποια συνέντευξη. 

«Αν το κριτήριο ήταν αυτό, εγώ δε θα είχα κλείσει… εβδομάδα σε κανένα υπουργείο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναγνωρίζοντας ότι κάνει ένα… φάουλ την εβδομάδα: αν, μάλιστα, συνυπολογίσει κανείς ότι πρόσφατα αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση είχε εισηγήσεις να κλείσει νωρίτερα την Θεσσαλονίκη αλλά δεν το έκανε «από σεβασμό στην ορθοδοξία», τότε προφανώς ο υπουργός έχει δίκιο. 

Όπως και τότε που δήλωσε πρόθυμος να… παραλάβει τα κλειδιά των καταστημάτων εστίασης, φέρνοντας τους ιδιοκτήτες τους στα πρόθυρα της έκρηξης. '

Πράγματι, λοιπόν, αν το θέμα ήταν τα επικοινωνιακά «φάουλ», τότε ο Άδωνις θα έπρεπε να αλλάζει… ένα υπουργείο την εβδομάδα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: