22.12.20

Οι ανοησίες ενός καθηγητή...


Κατ' αρχήν ξεκινάμε με το γεγονός ότι ο ίδιος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, χαρακτηρίζει τον εαυτό του «καλό πνευμονολόγο». Αμέσως μετά, μας πληροφορεί πως το κλείσιμο των αεροδρομίων των χωρών της Ευρώπης για τους ταξιδιώτες που έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία, τον ξεπερνά. Οι μηχανισμοί τόσων κρατών με τόσους ειδικούς επιστήμονες κατ' αυτόν είναι άχρηστοι. Πού τον βρήκε αυτόν τον απίθανο τύπο ο σοβαρός και μετρημένος Αιμίλιος;

Φιλοκυβερνητικός, παρέλειψε να μας πει για την εκατόμβη θυμάτων που έχουμε καθημερινά. Οι θάνατοι στην Ελλάδα όπως στην ίδια εκπομπή (Kontra 24) ανέφερε με στοιχεία από επίσημο έγγραφο ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μας φέρνουν τέταρτους από το τέλος στον παγκόσμιο χάρτη. 

Και πάμε στη μετάλλαξη του ιού. Δεν... τρέχει τίποτα μας είπε. Μια απλή υποψία είναι! Οι Βρετανοί επιστήμονες που η ποιότητα, το επίπεδό τους, η εξειδίκευσή τους δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν, μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η ανησυχία τους πως η μετάλλαξη αυτή του ιού μπορεί να φέρει ταχεία και θανατηφόρα μετάδοση είναι... μια απλή υποψία. 

Πώς να αντέξεις τόση ανοησία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: