31.12.20

Τι να κάνει που… έρχεται και ανασχηματισμός!...


Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Γιάννης Βρούτσης είχε ρωτήσει πριν απορρίψει την τροπολογία που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση της παροχής δωρεάν φαρμάκων στους χαμηλοσυνταξιούχους και για το 2021. Η απάντηση, λοιπόν, που... είχε πάρει από ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου ήταν πως… τα οικονομικά δεν επαρκούν και, ως εκ τούτου, ο υπουργός Εργασίας είχε φανταστεί πως για το θέμα ήταν ενήμερος ο πρωθυπουργός. 

Κάπως έτσι, όμως, είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον «αδειάζει» πανηγυρικά και να υποστηρίζει ότι με «προσωπική του απόφαση» παρατείνει την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των φαρμάκων για τους χαμηλοσυνταξιούχους και για του χρόνου. Ωστόσο στην πρώτη δημόσια τηλεοπτική παρέμβασή του μετά το… νέο άδειασμα που υπέστη, ο Γιάννης Βρούτσης έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα: 

«Πολύ σωστά ο πρωθυπουργός, καλύπτοντας όλη την κυβέρνηση και το επισπεύδον υπουργείο Υγείας, όπως και το υπουργείο Εργασίας, δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό των χαμηλοσυνταξιούχων…», είπε χαρακτηριστικά. Και, εδώ που τα λέμε, δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο, αφού έρχεται ανασχηματισμός και το θέμα για τον ίδιο είναι να καταφέρει να διασωθεί…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: