30.12.20

Ο Άκης ξεσπά κατά της ξαδέρφης του...


Ήθελε να βλάψει τη γυναίκα μου, εμένα και τον γιο μου...

Ξέσπασμα του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσω Facebook για την υπόθεση της εξαδέρφης του Ελπινίκης Τσοχατζοπούλου για το εξώδικο που της έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο αποκάλυψε το ΘΕΜΑ και στο οποίο την καταγγέλλει ότι... χρησιμοποιεί το όνομα του για ίδιον όφελος, προσπαθεί να τον αποκόψει από την αγαπημένη του σύζυγο Βίκυ Σταμάτη και τον γιο του ενώ την προβαίνει και σε αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση. 

Το ηχητικό που -πραγματικά συγκλονίζει ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η κυρία Βίκυ Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να καταγγέλλει ότι υπέστη bullying από την Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρώην βουλευτής και υπουργός. Υπέστην δίωξη, bullying και εκδικήσεις. Ηθικές και πολιτικές. Με υπονόμευση από την εξαδέρφη μου και τους συνεργάτες της. Σκοπός τους ήταν να βλάψουν τη γυναίκα μου, εμένα και τον γιο μου». 
Μάλιστα αναφέρεται και στο κομμάτι της σεξουαλικής παρενόχλησης για το οποίο αναφέρει ότι «υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συμπεριφορά τους» για την οποία όπως λέει έχει προχωρήσει σε νομικές κινήσεις. Τέλος, ο κ. Τσοχατζόπουλος, σε δεύτερο ηχητικό, ζητά από τη σύζυγο του να τον συγχωρήσει...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: