31.12.20

«Νεκρή η πόλη μετά τις 22:00»...


Σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι «στις 10 το βράδυ δεν θα... κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Δέκα το βράδυ η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων». Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2020 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη φρόντισε για μια ακόμη φορά να κουνήσει το δάχτυλο... αναφορικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν την παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ρίχνοντας κι άλλο το ήδη πεσμένο ηθικό του κόσμου από το συνεχιζόμενο lockdown. 

O Mιχάλης Χρυσοχοϊδης φρόντισε μάλιστα να «τρομοκρατήσει» τους πολίτες λέγοντας ότι «αν σε 15 ημέρες λόγω κακών συμπεριφορών έχουμε αυξήσει τα κρούσματα, τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια, αλλά θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι κάθε γιορτή είναι μια «μαχαιριά», ενώ δεν δίστασε να προαναγγείλει τον τρόπο με τον οποίο θα επεμβαίνει η αστυνομία εφόσον υπάρχουν πληροφορίες για διεξαγωγή πάρτι με περισσότερα άτομα απ' όσα έχουν οριστεί ως ανώτατο όριο (9). «Είτε με καταγγελία, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο», τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το 2020 ήταν πίνακας ζωγραφικής μετά και τις δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, θα ήταν η ''Κραυγή του Μουνκ''...

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: