23.12.20

Προειδοποιήσεις για νέα μέτρα...


...με… «εντολή Μητσοτάκη»...

Μετά τον πανικό που πέρασε το Μέγαρο Μαξίμου με τις «σκηνές Μπέργκαμο» στην Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όσοι έχουν μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίζουν πως ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει τον... τρόπο που σκέφτεται για την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα: 

έχει, δηλαδή, αποκτήσει πιο συντηρητική λογική, θεωρώντας ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να πάρει άλλα «καλά υπολογισμένα ρίσκα» -όπως μας έλεγαν για τον τουρισμό που… μας «έκαψε». 

Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται πως τα κυβερνητικά στελέχη που αυτές τις μέρες μας… «απειλούν» με πρόσθετα μέτρα την Πρωτοχρονιά «αν δεν τηρηθούν τα μέτρα τα Χριστούγεννα», δεν το κάνουν αυθορμήτως και αυτοπροαιρέτως. Αντιθέτως, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχουν σαφή εντολή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προειδοποιούν με αυστηρό τρόπο από τώρα, ώστε να μην βρεθεί η κυβέρνηση μετά τα Χριστούγεννα… προ εκπλήξεως! 

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έχει ήδη καταλήξει πώς θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα: θα ακυρωθεί το -αυθαίρετο- όριο των 9 ατόμων ανά σπίτι και θα απαγορευθεί την Πρωτοχρονιά πλήρως η κυκλοφορία, ώστε ο καθένας να εορτάσει την αρχή του χρόνου μόνο με την οικογένειά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: