23.12.20

«Τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα κι όμως κόλλησα»...


Έκκληση προς όλους για τήρηση των μέτρων με ευλάβεια και περιορίσουν μετακινήσεις και επαφές ήταν το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος εξήλθε την Τρίτη έπειτα από 25 μέρες νοσηλείας στον... «Ευαγγελισμό» εξαιτίας της Covid19, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εισαχθεί και σε ΜΕΘ.

«Τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα προφύλαξης και όμως κόλλησα. Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον ιό» είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δήλωσε επίσης πως αισθάνεται αρκετά καλά αν και η κόπωση που προκαλεί η covid παραμένει, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Όπως είπε φεύγοντας από το νοσοκομείο έλαβε οδηγίες που πρέπει να τηρεί προκειμένου να επανέλθει πλήρως.

Μίλησε για το φόβο του να αντιμετωπίζεις έναν φονικό εχθρό, τη μοναξιά της ασθένειας, ωστόσο αυτό που του έμεινε στο μυαλό όπως είπε, είναι οι υπερπροσπάθειες των υγειονομικών.

«Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα και τις συνεχείς τους προσπάθειες προς όλους τους ασθενείς» ανέφερε.

Παραδέχθηκε πως η μεγαλύτερη ανάγκη του ήταν η επικοινωνία με την οικογένειά του.

«Αυτοί και οι συνεργάτες μου, ήταν που μού έδιναν δύναμη να νικήσω την ασθένεια και τον ιό» είπε και πρόσθεσε πως δεν σταμάτησε να ασχολείται και με τα θέματα του υπουργείου για αυτό και προχώρησε η εκ νέου ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Κύπρο καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τους εργαζόμενους στη ναυτιλία.

Όπως είπε έχει λάβει το πράσινο φως από τους γιατρούς για το εμβόλιο και θα το κάνει και ο ίδιος όταν έρθει η σειρά του.

Παρότρυνε δε τους πάντες να κάνουν το εμβόλιο «για να νικήσουμε την πανδημία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: