15.12.20

Ποιος… «προξένεψε» τον Ψαριανό στο Μαξίμου;...


Η… πλάκα που ακόμη εξελίσσεται με αμείωτη ένταση στα social media για τον «αντικρατιστή» Γρηγόρη Ψαριανό που κατακεραύνωνε τις «στρατιές μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ» και τώρα έγινε ο ίδιος… μετακλητός στο... γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ακόμη «πονάει» το Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο Neo πληροφορείται ότι το θέμα έχει συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο και προσώρας, η «γραμμή» είναι «αφήστε το να ξεχαστεί». Βλέπετε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού και αποτυχών πολιτευτής της ΝΔ έχει απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και, άρα, ο πρωθυπουργός δε θα τον αδειάσει με την πρώτη. 

Πάντως, η έμπνευση για «αποκατάσταση» του αποτυχόντος πολιτευτή δεν ήταν του ίδιου του Πικραμμένου. Ο Neo πληροφορείται ότι κορυφαίος υπουργός έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για να βρεθεί λύση στο επαγγελματικό αδιέξοδο του πρώην βουλευτή -και, μάλιστα, ο εν λόγω υπουργός ούτε κοντά στο πολιτικό Κέντρο είναι, ούτε έχει κάποια συμπάθεια στους (πρώην) αριστερούς. 

Αν εκτίμησε κάτι στον Ψαριανό -εξ ού και τον είχε στηρίξει και όταν ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ- ήταν το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μένος του…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: