23.8.20

Τουλουπάκη: Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν...

Αίσθηση έχει προκαλέσει η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η ίδια η εισαγγελέας, με δήλωσή της, εξέφρασε την...
ανησυχία της για το γεγονός. «Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν», ήταν η πρώτη αντίδραση της κ. Τουλουπάκη, η οποία μίλησε στις «Δικογραφίες».

Χθες, σε δημοσίευμά τους οι «Δικογραφίες» ανέφεραν ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα αντικατάστασης της Ελένης Τουλουπάκη από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, στο 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να συνεδριάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Οι «Δικογραφίες» επικοινώνησαν με την εισαγγελέα, η οποία επέστρεφε σήμερα (Κυριακή) από τη γενέτειρά της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι διέρρηξαν το σπίτι της ενώ βρισκόταν εν πλω. Η εισαγγελέας Διαφθοράς ήταν εξαιρετικά ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα για την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της μετά τη διάρρηξη.

Αντιδράσεις και δηλώσεις
Δήλωση για το περιστατικό έκανε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για απειλητικό μήνυμα και υποστηρίζοντας πως «το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή».

Ο ίδιος υπενθύμισε πως είχε δηλώσει δημόσια ότι φοβάται πως κινδυνεύει και η ζωή του. «Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια».

«Κρίσιμα ερωτήματα εγείρει η διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέα Ελ. Τουλουπάκη», ανακοίνωσε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «Ελπίζουμε να μην τους επιτραπεί να μετατρέψουν και τη χώρα ολόκληρη από κράτος δικαίου σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών»...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: