29.10.18

Βενετία LIVE...


Κάτω από το νερό το 75% της πόλης...
H Ιταλία πλήττεται τα τελευταία 24ωρα από ενα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Μέχρι...
στιγμής, τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πτώσεις δέντρων, ενώ ένας ακόμη αγνοείται . Ειδικότερα, ένα ζευγάρι έχασε τη ζωή του, όταν από τους δυνατούς ανέμους δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν κοντά στο Φροζινόνε, νότια της Ρώμης. Παράλληλα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε, ξανά εξαιτίας δέντρου που έπεσε σε αυτοκίνητο, στο κέντρο του Λάτσιο. Στη Νάπολη, ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του, όταν τον καταπλάκωσε δέντρο που ξεριζώθηκε από τους ανέμους, ενώ περπατούσε.

Ένας τουρκικής καταγωγής διαχειριστής ιστοσελίδας αγνοείται, αφού το -υπό καναδική σημαία- σκάφος του παρασύρθηκε από τα κύματα και προσέκρουσε σε προβλήματα στην Καλαβρία την Κυριακή.

«Βυθίστηκε» σχεδόν όλη η Βενετία

Το πρώτο μεγάλο κύμα βροχοπτώσεων για το φετινό φθινόπωρο δέχθηκε η Βενετία, σημαινοντας συνααγερμό στην πόλη, όταν η στάθμη του νερού ξεπέρασε τα 110 εκατοστά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δείτε live εικόνα 



Συγκεκριμένα, η στάθμη έφτασε στα 156 εκατοστά και σύμφωνα με αξιωματούχους το 75% του κέντρου της πόλης βρίσκεται κάτω από το νερό. Λόγω της ανόδου της στάθμης των υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία των βαπορέτο, ωστόσο τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς κινούνται κανονικά.

20252055
000_1AE8TP

000_1AE978
000_1AF1TE_2


Δεν υπάρχουν σχόλια: