30.10.18

«Γαλάζια» χάδια στους φασίστες...

«Χέρι – χέρι» ΝΔ και Χρυσή Αυγή στη Βουλή...

Ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα ακροδεξιά τους φρονήματα, βρήκαν «γαλάζια» στελέχη με αφορμή τον θάνατο του 35χρονου ομογενή στη Βόρεια Ήπειρο, υπό το...
κάλυμμα του κοινοβουλευτισμού.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», χθες, Δευτέρα, η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Μιχαλολιάκου και βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για την «άνανδρη δολοφονία του Έλληνα στη Βόρεια Ήπειρο».

Ο προεδρεύων όμως Δημήτρης Κρεμαστινός απάντησε στη Ζαρούλια πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, καθώς πρέπει να έχει προηγηθεί απόφαση της διάσκεψης των προέδρων. Και μπορεί στο προεδρείο της Βουλής να μη βρήκε τη στήριξη που ήθελε, κάτι τέτοιο όμως ήρθε απλόχερα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ανέφερε πως «η υπόθεση μας έχει συγκλονίσει όλους» συστήνοντας στο προεδρείο να έχει παρθεί αυτή η απόφαση νωρίτερα από διάσκεψη.

Όχι μόνο αυτό όμως, καθώς νωρίτερα, στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, ο Μάκης Βορίδης είχε μιλήσει σε παρόμοιο τόνο με τη Ζαρούλια, επικρίνοντας τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης. «Οι δηλώσεις της κυβέρνησης δεν είναι αρκετά ισχυρές και πρέπει να πάρει καθαρή θέση όχι μόνο σε επίπεδο δηλώσεων, αλλά και πρακτικά, παρεμβαίνοντας στη διαδικασία ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη», σχολίασε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: