10.10.18

Τα μηνύματα της Σβίγκου στον Φίλη για τη ΕΡΤ...

Αν δουλειά ενός εκπροσώπου Τύπου είναι να στέλνει τα μηνύματα που πρέπει με προσεκτικά διαλεγμένες διατυπώσεις χωρίς να… «αδειάζει» κανέναν, τότε η...
Ράνια Σβίγκου παίρνει «άριστα 10» για το πώς εκτελεί τα καθήκοντά της. 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «247» για την ΕΡΤ και την κριτική που ασκεί ο Νίκος Φίλης σ’ αυτή, φρόντισε και μηνύματα να στείλει στον πρώην υπουργό Παιδείας, αλλά και να χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μην φανεί ότι τον «αδειάζει» ή δίνει συνέχεια στην συζήτηση. 

Αφού πρώτα η Ράνια Σβίγκου φρόντισε να διαχωρίσει την κριτική που ασκεί ο Νίκος Φίλης από την πολεμική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε με νόημα ερωτηθείσα για την στάση του πρώην υπουργού: «Είναι διαφορετικό πράγμα να εντοπίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΡΤ και να προτείνουμε λύσεις ώστε αυτή να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στο ρόλο της και είναι άλλο να  ασκούμε μια ισοπεδωτική κριτική η οποία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα». 

Επίσης, έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, τονίζοντας ότι την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση «ονειρεύεται» «λουκέτο» ή συρρίκνωση της ΕΡΤ, οι αντιπαραθέσεις για το θέμα αυτό δημοσίως μάλλον δεν…. βοηθούν: «Εγώ σε ό,τι με αφορά θα σας πω ότι δεν θεωρώ ότι βοηθά η δημόσια αντιπαράθεση για το τι πρέπει να γίνει για την ΕΡΤ. 

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξουν εποικοδομητικές προτάσεις», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: