26.10.18

Νικήτας «αδειάζει» Βορίδη, κόβει Καμπόσο...

Αίσθηση προκάλεσε χθες η αποκάλυψη ότι ο Μάκης Βορίδης, σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Λιγουριό, υπογράμμισε ότι «το Άργος έχει δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο». 

Πρόκειται για...
εκείνον τον δήμαρχο που προσφάτως διέγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Με τις δηλώσεις του αυτές, ουσιαστικά ο Μάκης Βορίδης (που είναι και ο υπεύθυνος Πελοποννήσου για τις υποψηφιότητες της ΝΔ) έδωσε «χρίσμα» στον διαγραφέντα δήμαρχο. 

Όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι: χθες, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο επικεφαλής της επιτροπής της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» την υποψηφιότητα Καμπόσου: αφού υπενθύμισε ότι ο εν λόγω είναι διαγραμμένος από τη ΝΔ, είπε με νόημα: «την άλλη εβδομάδα που θα δημοσιευθεί ο κατάλογος με το ποιους στηρίζουμε στις πρωτεύουσες των νομών της Ελλάδας, ξανακάντε μου την ερώτηση για τον Καμπόσο». 

Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά προανήγγειλε ότι η υποψηφιότητα Καμπόσου δε θα περπατήσει –όσο κι αν πιέσει ο πολιτικός φίλος του δημάρχου Άργους, Μάκης Βορίδης…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: