30.10.18

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά στο Ποτάμι...

Ένα συνέδριο χωρίς πλαστικά ποτήρια, καλαμάκια και μπουκαλάκια νερό, επιχειρεί να διεξάγει το Ποτάμι στις 3 και 4 Νοεμβρίου στο Σινέ Κεραμεικός.

Σύμφωνα με τη...
Σεβαστουπόλεως, στο ανοιχτό συνέδριο του Ποταμιού δεν θα υπάρχει πλαστικό ούτε για δείγμα.

Ήδη, μάλιστα, στον Κεραμεικό το βανάκι του Ποταμιού έχει ξεφορτώσει ποτήρια από μπαμπού, καλαμάκια από σιτάρι, αλουμινένια παγούρια και βέβαια τσάντες πάνινες. Ακόμα και οι κάρτες διαπίστευσης των συνέδρων, θα είναι από χοντρό χαρτόνι, τολμώντας στη Σεβαστουπόλεως να ‘καταργήσουν’ τις συνήθεις πλαστικοποιημένες.

Επιπλέον, οικολογικό θα είναι και το καφενείο-εστιατόριο που θα λειτουργήσει εντός του συνεδριακού χώρου, με προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, λίγη ζάχαρη και αλάτι και δυνατότητα βιολογικών και βετζετέριαν επιλογών. Κατόπιν τούτων, είναι σαφές ότι έχει από τώρα επιβληθεί καθολική απαγόρευση του τσιγάρου σε όλους τους χώρους του σινέ Κεραμεικός, ακόμα και στους διαδρόμους.

Όσο για αυτούς που θα θελήσουν στις 20 ώρες περίπου που θα περάσουν στο Συνέδριο να …ξεμουδιάσουν, προβλέπεται η ύπαρξη δύο τραπεζιών πινγκ πονγκ και πολλών μπαλών yoga-pilates, σαν αυτές που υπάρχουν και στα γραφεία του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως. Κοινώς, ετοιμαστείτε για ένα άκρως …οικολογικό Συνέδριο.

Δείτε το κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: