1.10.18

Εξαθενεί ο κυκλώνας-Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί...

Image result for κυκλώνας Î±Ï„Ï„Î¹ÎºÎ·Ο μεσογειακός κυκλώνας αναμένεται να συνεχίσει τη βορειοανατολική του πορεία στη διάρκεια της σημερινής μέρας, εξασθενώντας όμως σημαντικά, προς ανακούφιση των κατοίκων περιοχών που αναμένουν την...
επίσκεψή του.

Έτσι, μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), οι βροχές θα περιορισθούν στα ανατολικότερα νησιωτικά τμήμα του Αιγαίου και στη Θράκη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Βροχές εκδηλώνονται το πρωί της Δευτέρας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, καθώς ο κυκλώνας στροβιλίζεται ανατολικά των Σποράδων. Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται στην Εύβοια, στο 'Αγιο Όρος, στις Σποράδες και στη Θράκη.

Τα σημερινά μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας, όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo, ήσαν στη Στενή Ευβοίας και στην Κύμη (από 47 χιλιοστά σε κάθε περιοχή).

Κλειστοί δρόμοι λόγω προβλημάτων

Κλειστοί παραμένουν, έως αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, ορισμένοι δρόμοι της Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα:

- Παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας - Θηβών, από το 5ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

- Κόμβος Οινόης επί της παλαιάς εθνικής οδό Ελευσίνας - Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρα.

- Οδός Κολοκοτρώνη Ο.Α 64, περιοχής Αγίου Δημητρίου, λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από το ύψος της συμβολής με την οδό Γρ. Λαμπράκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: