23.10.18

Λάμπρου «κόβει» Γερουλάνο...

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν έχει αντι-ΣΥΡΙΖΑ προφίλ, θεωρείται κοσμοπολίτης, Αθηναίος και μετριοπαθής και, κατά πολλούς, θα μπορούσε να αποτελέσει για τον...
ΣΥΡΙΖΑ μία καλή λύση για την Αθήνα, ώστε και να κάνει «άνοιγμα» στην Κεντροαριστερά, αλλά και να στηρίξει απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη κάποιο στέλεχος που θα καταγράψει μία αξιοπρεπή επίδοση. 

Όμως, φαίνεται πως με αυτό το σενάριο αρκετοί στην Κουμουνδούρου διαφωνούν. Επί παραδείγματι το κορυφαίο στέλεχος των «53», Πάνος Λάμπρου ρωτήθηκε χθες σχετικώς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και δεν ήταν πολύ… θερμός. 

«Δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Γερουλάνος», απάντησε ο Πάνος Λάμπρου ερωτηθείς αν ο πρώην υπουργός είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Μία υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας πρέπει να έχει τέτοια χαρακτηριστικά ώστε να δείχνει την αντίληψη, τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα της Αριστεράς στην ολότητά του», επισήμανε ο άνος Λάμπρου, προσθέτοντας ότι «οι όποιες συγκλίσεις και συνεργασίες πρέπει να γίνονται με βάση το πρόγραμμα, τοπικό και γενικότερο»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: