9.10.18

«Σφυροκόπημα» άβολων ερωτήσεων του ΣΚΑΪ στον Άδωνη...

Άλλη μία όμορφη στιγμή – υπόδειγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, διημείφθη το πρωί της Τρίτης στο πλατό του...
ΣΚΑΪ, όπου ο μόνιμος καλεσμένος του καναλιού, Άδωνις Γεωργιάδης την έβγαλε «λάδι» σε ένα θέμα που προκάλεσε αντιδράσεις.

Όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει τις φιλοναζιστικές διακηρύξεις της «καθηγήτριας», Βασιλείας Στεργιοπούλου της «Ελληνικής Αγωγής» περί Αρίας Φυλής και του πώς μόνο οι Έλληνες μπορούν να λέγονται Άριοι, ο ίδιος απάντησε πως «αυτό που είπε η κυρία δεν είναι Αρία Φυλή με τη ναζιστική έννοια, ήταν απόψεις του Άρη Πουλιανού».

Η συνέχεια ήταν απολύτως αποκαλυπτική, αφού οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τον ρώτησαν αν και γιατί απομάκρυναν τη συγκεκριμένη «καθηγήτρια» από τη σχολή του. «Την απομάκρυνα, όχι για το βίντεο, αλλά για άλλους λόγους», ψέλλισε ο Γεωργιάδης, μάλλον μην περιμένοντας ούτε ο ίδιος το πόσο εύκολα θα «έπειθε» τους παρουσιαστές, οι οποίοι είπαν «Εντάξει, καλά, δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Πάμε παρακάτω».

Ότι έπαιζε σε φιλικό «γήπεδο» το ξέρουν και τα πλακάκια του ΣΚΑΪ, ότι θα τον «ξέπλεναν» τόσο απροκάλυπτα όμως και με τέτοια φθηνή δικαιολογία, είναι αλήθεια ότι εκπλήσσει.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά ζητήστε και συγγνώμη που τον καλείτε να σχολιάσει ένα άβολο (και ενδεικτικό των ακροδεξιών φρονημάτων του) θέμα…

Δείτε το βίντεο εδώ 

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: