30.10.18

Χωράφι από τα... λίγα το Γουέμπλεϊ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχουν δει... χωράφια τα μάτια μας εδώ και αρκετά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αυτό που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας, στην...
αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, τα ξεπέρασε όλα. 

Κι αυτό διότι τέτοιο χάλι δεν περίμενε κάποιος να αντικρίσει σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου: στο «Γουέμπλεϊ». 



Το θέαμα του αγωνιστικού χώρου ήταν χωρίς υπερβολή ντροπιαστικό, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και τα αγγλικά ΜΜΕ. 

Πριν από μερικές μέρες διεξήχθη στο «Γουέμπλεϊ» παιχνίδι για το NFL (Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles για την ιστορία) και είχαν μείνει σημάδια στον αγωνιστικό χώρο.
Η στάμπα στο κέντρο του γηπέδου δεν είχε σβηστεί, το χορτάρι ήταν σκαμμένο σε πολλά σημεία.



Πριν από την αναμέτρηση της Δευτέρας, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ρωτήθηκε για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και προτίμησε να απαντήσει με χιούμορ ότι ίσως λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. 

«Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε, καθώς σύμφωνα με τις αρχικέ εκτιμήσεις αυτό το διάστημα δεν θα έπρεπε να παίζουμε εδώ» είπε ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι μια τέτοια εικόνα σίγουρα δεν θα αρέσει στην Πρέμιερ Λιγκ. 



Εκπρόσωπος του γηπέδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι οι υπάλληλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» ειδικά για το χρονικό διάστημα που θα φιλοξενεί την Τότεναμ, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: