22.10.18

Μάντρωσε τους παίκτες στου Ρέντη ο Μαρτίνς!...

Δεν αφήνει να περάσει έτσι την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μάντρωσε τους παίκτες του στο Ρέντη.

Ο...
Πορτογάλος προπονητής αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο, ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ότι δεν θα κοιμηθεί κανένας τους στο σπίτι του μέχρι το ταξίδι στο Λουξεμβούργο.

«Θα κοιμάστε στο Ρέντη έως και το ταξίδι στο Λουξεμβούργο», ήταν τα λόγια του Μαρτίνς προς τους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους και κοιμήθηκαν στο προπονητικό κέντρο, κάτι που έκανε τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι συνεργάτες του. Κάτι που θα ισχύσει και τη Δευτέρα (22/10) αλλά και την Τρίτη (23/10), ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ταξίδι στο Λουξεμβούργο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν φανερός εκνευρισμένος από την ήττα και κυρίως την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ιστορία του Ολυμπιακού έπειτα από αρνητικό αποτέλεσμα...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: