10.10.18

Ο εξάδελφος Τσίπρα...

...και η συμφωνία Αλαφούζου – Ταϊλανδού για τον Παναθηναϊκό...

Με τη χθεσινή ανακοίνωση για τη συμφωνία Αλαφούζου – Pan Asia συμφερόντων του Ταϊλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant για τη μεταβίβαση του 50% των...
μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός… Άρχισε να κυκλοφορεί ξανά στην πολιτικό μιντιακή «πιάτσα» η φήμη ότι το «προξενιό» έγινε με τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα!

Οσο παράξενο κι αν ακούγεται ότι κάτι μπορεί να συνδέει τον όμιλο του ΣΚΑΙ με την κυβέρνηση… Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Απρίλιο σέρνεται η πληροφορία που θέλει τον εξάδελφο του πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα (που κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου και μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνος για την αναζήτηση επενδύσεων στο εξωτερικό) να βρίσκεται πίσω από το deal Αλαφούζου – Peimpongsant!

Η εν λόγω πληροφορία έχει δημοσιευθεί στον Τύπο (βλ. Τα Νέα κ.α) χωρίς να διαψευστεί και εχθές κάποιοι μεταξύ αστείου και σοβαρού την ξανα θυμήθηκαν… Συνοδεύοντας τη μάλιστα και με επιχειρήματα του τύπου «Για αυτό ο ΣΚΑΙ έχει ρίξει τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση» και τα σχετικά!

Βεβαίως την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει εμπάργκο στον ΣΚΑΙ, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατηγορούσε το κανάλι «για βιομηχανία fake news» και ταυτόχρονα το εγκαλούσε για τη σχέση του με τον τούρκο παραγωγό… Χωρίς ο ΣΚΑΙ να σηκώνει το γάντι!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: