10.10.18

Παρέμβαση υπέρ Μαρέβας...

Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με την απορία ακούγοντας από το ραδιόφωνο τον γνωστό για τα φιλοκυβερνητικά του αισθήματα εκπομπάρχη και αντιπρόεδρο τηλεοπτικού σταθμού να...
εξαπολύει το τελευταίο διάστημα επίθεση φιλίας στη Μαρέβα Μητσοτάκη. Και τι δεν είπε για αυτήν. 

Οτι είναι διαφήμιση για τη χώρα, ότι τα ρούχα της (του ελληνικού brand Zeus+Dione) μπήκαν σε παλάτι, αφού τα φόρεσε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ότι «ο Τσίπρας εάν ήταν… έξυπνος έπρεπε να την είχε φωνάξει στη σύσκεψη για τις τράπεζες, γιατί η Μαρέβα γνωρίζει από τις αγορές και από τράπεζες». 

Το αποκορύφωμα της επίθεσης φιλίας προς τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ ήρθε από τον εν λόγω εκπομπάρχη όταν αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε προσφάτως (σε γνωστό μαγαζί στο Παγκράτι) με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Αθ. Καρτερό. 

Είπε συγκεκριμένα (σας το μεταφέρω ακριβώς) ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έβαλαν στο στόχαστρο (εννοεί προφανώς το Μέγαρο Μαξίμου) τη Μαρέβα, που είναι η διαφήμιση της Ελλάδας. Με δυο λόγια, έκανε παρέμβαση στο Μαξίμου υπέρ της Μαρέβας. 
Να σημειώσω ότι στη συνάντηση αυτή ήταν και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Το θέμα είναι τι κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση φιλίας. Ισως στο άμεσο μέλλον να το μάθουμε...

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: