29.1.18

Ραδιοφωνική απρέπεια σε Ψωμιάδη...

Αποτέλεσμα εικόνας για nonews Ζορό Ψωμιάδης
Τα Jumbo κατάφεραν πάλι με μια διαφήμιση να κάνουν μεγαλύτερο ντόρο με αυτά που δεν πλήρωσαν από αυτά που...
πλήρωσαν για την προβολή της. Εκείνη η πασχαλιάτικη ρεκλάμα με τη «νονά» Κατερίνα Στανίση είχε κάνει 
πάταγο με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις αναφορές σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και με τα όσα γράφτηκαν σχετικά με το περιεχόμενό της. Τώρα έρχεται η διαφήμιση του «Ζορό» Παναγιώτη Ψωμιάδη να απειλήσει το μέγεθος της απήχησης που είχε η ρεκλάμα της Στανίση. Αν αναρωτηθήκατε πόσα εισέπραξε ο πρώην περιφερειάρχης γι’ αυτήν τη θορυβώδη καμπάνια, την απάντηση έδωσε ίδιος: περίπου πεντακόσια ευρώ για τα βασικά έξοδα, δηλαδή το ξενοδοχείο (αφού τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα) και τις μετακινήσεις. Αυτά είναι σαν οδοιπορικά, αποφάνθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής του Real fm, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και ο Γιώργος Κακούσης. Ο Π. Ψωμιάδης παραδέχτηκε ότι η πρόταση που του έγινε ήταν μια ευκαιρία για να ξαναβγεί στο προσκήνιο –τι ευκαιρία, όμως!– και ότι δεν το έκανε για τα λεφτά. Άλλωστε, αν τον ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν θα είχε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, όπως είπε και, ακόμα, «ούτε θα πουλούσα το σπίτι της κόρης μου για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες».

Ειρωνείες για Σπυράκη

Με την ευκαιρία της ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έβγαλε τις πολιτικές του πικρίες για τη Νέα Δημοκρατία και μαζί ειρωνεία για τη Μαρία Σπυράκη (που έγινε το Νο 3 στο κόμμα, είπε), ενώ ανέφερε ότι από την παράταξή του τον έχουν ξεχάσει, αλλά εκείνος είναι πάντα διαθέσιμος. (Βέβαια στην παράταξη δεν είδαν με καλό μάτι τη διαφήμιση που προκάλεσε αγανάκτηση, κυρίως για τον κομματικό ύμνο που ακούγεται σε αυτήν. Έτσι, τα Jumbo σε μια κίνηση καλής θέλησης και για να μη θεωρηθεί ότι προκαλούσαν πολιτικό πρόβλημα, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τη μουσική επένδυση στο σποτ).

Απρέπεια 

Τον πρώην νομάρχη, είχαν προλογίσει με πολλά αστεία και ειρωνείες, πριν βγει στο αέρα, οι παρουσιαστές της εκπομπής. Δεν το λες και πολύ κακό, αλλά ούτε ευγενικό. Το κακό είναι ότι ένας από τους δύο –δεν θυμόμαστε ποιος– μετά τη συνέντευξη και το κλείσιμο της τηλεφωνικής γραμμής, συνέχισε να λέει αστεία με κάποια λόγια από όσα είπε ο Ψωμιάδης, ενώ και στην αμέσως επόμενη εκπομπή, των Νιφλή-Παυλόπουλου, συνεχίστηκαν τα αστειάκια για έναν άνθρωπο που δέχτηκε να μιλήσει λίγο πριν στον σταθμό και να εκτεθεί στο ραδιοφωνικό κοινό. Αντιδεοντολογικό και απρεπές, κυρίως για τους δύο πρώτους, επειδή αυτοί τον παρουσίασαν. Με όλο το συμπάθεια, αγαπητοί συνάδελφοι.

 harddog-sport.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: