31.1.18

Γκρίνια στην Πειραιώς με τις γκριμάτσες του Κυριάκου...

Μαθήματα φωτογένειας προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Γιώργος Παπαχρήστος, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το...
περασμένο Σάββατο στο Μαξίμου… 

Εξαιτίας των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, εκ των οποίων καμία δεν τον κολάκευε! Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρεται στις φωτογραφίες που απαθανάτισαν τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει γκριμάτσες, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στα social media!

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαχρήστος προτείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραδειγματιστεί από τον Αλέξη Τσίπρα που βγαίνει πάντα άψογος στις φωτογραφίες λόγω του προσωπικού του φωτογράφου Ανδρέα Μπονέτι και των οδηγιών που του έχει δώσει για το πώς να στήνεται στις κάμερες, τι πόζες να παίρνει, πώς να χαμογελάει και κυρίως πώς να αποφεύγει τις γκριμάτσες… 

Καταλήγοντας ότι «Αντί να χτυπιούνται στην Πειραιώς για τις φωτογραφίες του Κυριάκου, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να βάλουν δυο ανθρώπους, ειδικούς, να του κάνουν πέντε μαθήματα. Δεν είναι κακό και δεν είναι και μειωτικό. Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φωτογενείς»!

Πάντως να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος φωτογράφος του πρωθυπουργού που αναφέρει ο δημοσιογράφος την τελευταία εβδομάδα έχει αντικατασταθεί από τον Γιάννη Κολεσίδη.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: