29.1.18

«Κύριε Μητσοτάκη, αναμένουμε ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος»...

Νέα επίθεση του Μεγάρου Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι...
θέσεις για το όνομα της ΠΓΔΜ, που κατά καιρούς έχουν εκφράσει τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όσο και ο Αντώνης Σαμαράς. Καλούν τον αρχηγό της Ν.Δ. για μια ακόμη φορά να σταματήσει τις παλινωδίες και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για «διαρκείς παλινωδίες της Ν.Δ. στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» που «προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά».

Και παραθέτει το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των Ντόρας Μπακογιάννη, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο δικό του σχόλιο το Μέγαρο Μαξίμου ρωτά:

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η Ν.Δ. και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως “είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία”, υπογραμμίζοντας πως “εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία”;»

Και καταλήγει:

«Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με “ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος”, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός»...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: