29.9.17

Σπίρτζης: Η ΝΔ πίσω από τα θέματα Fraport και Taxibeat ...



Απαντήσεις για τη διεκδίκηση 74 εκατ. ευρώ από την Fraport έναντι του Ελληνικού Δημοσίου για τα ελαττωματικά αεροδρόμια, αλλά και για το...
θέμα που δημιουργήθηκε με ρύθμιση της κυβέρνησης που «καταργεί» την εταιρεία ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης ΤΑΞΙ, γνωστή και ως «taxi-beat», έδωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον REAL FM.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επέρριψε τις ευθύνες στην αντιπολίτευση, λέγοντας ότι «και τα δύο θέματα προκάλεσε η ΝΔ για να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση ότι δεν θέλει τις επενδύσεις».

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι η αντιπολίτευση είναι πίσω από το ρεπορτάζ του Spiegel για το Ελληνικό, επικαλούμενος το γεγονός ότι προήλθε από ανταποκριτή στην Ελλάδα.

Τόνισε ότι το θέμα έχει απαντηθεί από το υπουργείο από τον Αύγουστο, λέγοντας ότι «μια εταιρεία είναι φυσικό να διεκδικεί». 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το ποσό δεν είναι 74 εκατ. ευρώ, αλλά μόλις μερικές χιλιάδες ευρώ.

Όσον αφορά το θέμα της εταιρείας «Beat» που διαχειρίζεται την εφαρμογή για την εξυπηρέτηση μέσω ΤΑΞΙ στην Ελλάδα, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αφού το νομοσχέδιο βάζει τάξη στο θέμα της συμμετοχής των επαγγελματιών στην συγκεκριμένη εταιρεία, ώστε να έχει πλήρη γνώση το υπουργείο της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά.

πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: