30.9.17

Μπούλινγκ Πρετεντέρη σε Θεοδωράκη, Θεοχαρόπουλο και λοιπούς παρδαλούς...

...για το νομικό προσδιορισμό φύλου...

Δεν είναι μόνο ό,τι πιο ανόητο έχει εφευρεθεί σε τακτική, να μην ψηφίζει η αντιπολίτευση (όπως αποφάσισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), τα...

νομοσχέδια της κυβέρνησης για να δοκιμαστεί η συνοχή της… Είναι και επικίνδυνο, διότι αλλοιώνει το ρόλο του κοινοβουλίου, των μελών του και της σχέσης με τους πολίτες, όπως προσδιορίζονται από το Σύνταγμα!

Επειδή όμως για το τελευταίο υπάρχει αντίλογος που συνοψίζεται στην πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης (όπως εύλογα μπορεί να επικαλεστεί ο καθένας)… Για λόγους οικονομίας είναι προτιμότερο να σταθεί κανείς στο ότι είναι ό,τι πιο βλακώδες έχει σκεφτεί πολιτικός νους!

Μα πραγματικά ποιος πιστεύει ότι θα πέσει η κυβέρνηση με μια τέτοια τακτική, εκτός από μικρόνοες και εμμονικούς με την επιστροφή τους στην εξουσία; Ή μήπως τα τέρατα ευφυΐας που μας αντιπροσωπεύουν, πιστεύουν ότι θα χαλάσουν τη σχέση Τσίπρα – Καμμένου;

Πραγματικά τι τους συμβαίνει (σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ); Τι έχουν πάθει; Προφανώς είναι τόσο ισχυρό το σύνδρομο στέρησης (της εξουσίας) που έχουν αποβλακωθεί! Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Και κάπου εδώ στην ιστορία μπαίνει ο Γιάννης Πρετεντέρης που δηλώνει θιασώτης της πρωτοβουλίας των δυο κομμάτων.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι ο δημοσιογράφος συμμερίζεται, εκθειάζει και υπερθεματίζει σχετικά με τη νέα αντιπολιτευτική τακτική Φώφης – Κυριάκου… Το πρόβλημα είναι το μπούλινγκ σε Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ και κάτι «μεμονωμένους παρδαλούς» όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλεί, χλευάζοντας τους που δεν συμφωνούν με την τακτική των δυο κομμάτων… Και στηρίζουν ένα νομοσχέδιο για το νομικό προσδιορισμό του φύλου, ενώ δεν θα έπρεπε!

Ασήμαντη λεπτομέρεια ότι το νομοσχέδιο δεν είναι άλλη μια υποχρέωση μνημονιακή που καθυστερήσαμε να νομοθετήσουμε, αφορά καρδιές και ψυχές βασανισμένων ανθρώπων (ακόμη και παιδιών)!

Παρόλα αυτά, χαρακτηρίζει «κομπίνα» την ευκαιρία που ανακουφίζει και βελτιώνει χιλιάδες ζωές ταλαιπωρημένων πολιτών! Διότι όπως διαπιστώνει στο τέλος του άρθρου του με την ανάλογη υπεροψία και κουνώντας το δάχτυλο στους βουλευτές της αντιπολίτευσης που τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου (λες και έκαναν το χατίρι στην κυβέρνηση και όχι στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα), «Η κουβέντα δεν ήταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά για τον κοινοβουλευτισμό… υπηρετούσαν μια κομπίνα, η οποία ξεστήθηκε χάρη στους άλλους. Αν απλώς μπερδεύτηκαν, τώρα ξεμπερδεύτηκαν. Μπορούν να μετατρέψουν το πάθημα σε μάθημα»...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: