30.9.17

Πολάκης: Είναι είδηση ότι ο Καμμένος πλήρωσε το ταξίδι απ' την τσέπη του;...

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης παίρνει θέση στην υπόθεση του ταξιδιού του Πάνου Καμμένου, υπερασπιζόμενος τον...
Υπουργό Άμυνας, με βασικό επιχείρημα ότι ο συνάδελφος του πλήρωσε το ταξίδι του με προσωπικά του χρήματα, υπενθυμίζοντας οικονομικά σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας πλαισιώνει την ανάρτησή του, με μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Πάνο Καμμένο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κυρίου Πολάκη στο Facebook:

"Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελλαθει γιατι τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει οτι βρωμια και ψευτιά εχει η ψυχή σας εναντιον του Πανου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβερνηςη!!!
Βρε ξεφτίλες, οταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και ειναι είδηση το οτι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!

ΥΓ .Στο επόμενο επιςημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να παει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να παει ενα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει απο το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Ουστ λαμόγια !!"...


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: