14.9.17

Κουρουμπλής: «Λογοπαίγνιο που παρερμηνεύθηκε»...

...τα περί παραίτησης...

Για «παρερμηνεία» των δηλώσεών του έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, σε...
διευκρινιστική του ανακοίνωση σχετικά με τα περί παραίτησής του.

Μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας στον Σαρωνικό, ο κ. Κουρουμπλής ερωτήθηκε εάν σκοπεύει να θέσει ευατόν στη διάθεση του Πρωθυπουργού» για να απαντήσει: «Πάντα  είναι …αγωνίστηκα στη ζωή μου για να έχει το δικαίωμα ο πρωθυπουργός αυτό ως εκ τούτου δεν έχω διαφορετική άποψη».

Την ίδια θέση επανέλαβε ο κ. Κουρουμπλής και σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. «Η παραίτησή μου πάντοτε είναι στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Έχουμε μιλήσει με τον Πρωθυπουργό για τα τεχνικά ζητήματα των προσπαθειών που γίνονται για τον καθαρισμό του Σαρωνικού. Από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής μου στην κυβέρνηση έχω καταστήσει σαφές πως η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή του» είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, με δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Ναυτιλίας διευκρίνισε ότι επρόκειτο για ένα «λογοπαίγνιο που παρερμηνεύτηκε».
 

«Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του Πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» επισήμανε...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: