12.9.17

Τα βραχιόλια τους… μετρούν, Θεοδωράκης – Μπουτάρης...


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ...
Αφού έλυσαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα και δεν είχε μείνει κάτι σημαντικό να κάνουν, οι Σταύρος Θεοδωράκης και Γιάννης Μπουτάρης ξεκίνησαν να...
μετρούν τα… βραχιόλια τους.

«Μου είπε η κόρη μου ότι δεν γίνεται ο Μπουτάρης να έχει περισσότερα από σένα», βρήκε το κουράγιο να πει ο επικεφαλής του Ποταμιού, μετά το τέλος της εξαντλητικής συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο δημαρχείο της πόλης.

«Τα είχες ή τα αγόρασες για την επίσκεψη;», ρώτησε σφίγγοντας τα δόντια ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, για να απαντήσει εξουθενωμένος ο κ. Θεοδωράκης πως είναι η καλοκαιρινή ενδυμασία και ότι στη Βουλή θα τα βγάλει.

Τότε, ο αντιδήμαρχος σχολίασε ότι ο… εναλλακτικός ηγέτης του Ποταμιού δεν έχει και τατουάζ, για να απαντήσει ο Θεοδωράκης πως δεν… προλάβαινε.

.
πηγη voria.gr
Θέλει Σταυρο για αρχηγό της Κεντροαριστεράς

«Στην Ελλάδα λείπει ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος, ο οποίος θα παίρνει από παντού καλά και θα πετάει τα κακά. Το έχω πει επανειλημμένα ότι με ενοχλούν οι ορισμοί κεντροαριστερά, κεντροδεξιά», ειπε μεταξύ άλλων ο Μπουτάρης. Και συμπλήρωσε: «Ξέρω πόσο ο Σταύρος πιστεύει ότι οποιαδήποτε αναγέννηση του κέντρου θα προκύψει από την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που εάν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά του το εύχομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: