16.9.17

Αντιφασιστική πορεία το Σάββατο στο Σύνταγμα...

Αντιφασιστική πορεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή τη...
συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και σχεδόν ενός μήνα από τη δολοφονία της Χέδερ Χάγιερ στο Σάρλοτσβιλ των ΗΠΑ.

«Στις 16 Σεπτέμβρη διαδηλώνουμε στα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περικυκλώνουμε τα Γραφεία-ορμητήριο της Μεσογείων. Απαιτούμε να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήριο και να πάνε τώρα φυλακή, μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να μείνουν εκεί για πάντα όλοι οι δολοφόνοι νεοναζί» υπογραμμίζεται σε σχετικό κάλεσμα.

Φοιτητικοί σύλλογοι, αριστερές και αντιφασιστικές οργανώσεις , κοινότητες μεταναστών καθώς και δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει στην αντιφασιστική πορεία η οποία έχει καλεστεί το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα στις 18:00 με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία και τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι φονιάδες νεοναζί της Χρυσής Αυγής δικάζονται αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και προκαλούν.

Αμετανόητοι για τα εγκλήματα τους, έφτασαν να χαιρετήσουν τους ομογάλακτους τους αμερικανούς νεοναζί, το ακροδεξιό στήριγμα του Τράμπ, που οργάνωσαν την ρατσιστική επίδειξη «λευκής ανωτερότητας» και έφτασαν στην δολοφονία της Χέδερ Χάγιερ στις 12 Αυγούστου στη Σαρλοτσβίλ. Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής υποδέχτηκαν στην Ελλάδα τον επικεφαλής των ταγμάτων εφόδου στην Σάρλοτσβιλ Μάθιου Χάινμπαχ, ο οποίος δήλωσε μέσα στο όργιο δολοφονικής βίας ότι εμπνέεται από τη δράση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει η ανακοίνωση...


thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: