16.9.17

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Ενημερώσου...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το Παρατηρητήριο GoldenDawnWatch αρχίζει καμπάνια ενημέρωσης και...
ευαισθητοποίησης σχετικά με τις εξελίξεις στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι η δίκη να πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει «καθώς από την έκβασή της θα κριθεί η ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα».


Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει ανελλιπώς, από την πρώτη στιγμή, όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Έχουμε καταγράψει συγκλονιστικές μαρτυρίες, οι οποίες δεν βρήκαν χώρο στα δελτία ειδήσεων, στις εφημερίδες και στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε ακούσει να εκτοξεύονται απειλές προς μάρτυρες, φωτορεπόρτερ και άλλους πολίτες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Το Παρατηρητήριο θυμίζει ότι η δολοφονία Φύσσα αποτέλεσε την αρχή της δίωξης σε βάρος όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και πλήθους μελών της Χρυσής Αυγής.

Συγκροτήθηκε έτσι ένα μεγάλο κατηγορητήριο, όπου συνδυάζονται τέσσερις κύριες υποθέσεις, οι οποίες συνεκδικάζονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής.


Η δίκη διεξάγεται για τρίτο χρόνο και κατά τη διάρκειά της έχουν εκτεθεί πλήθος στοιχείων και μαρτυριών για τη δράση των διωκόμενων ηγετών και μελών της...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: