29.9.17

Αντε γειά...


Χρυσόγονος "δεσμώτης" (της σοσιαλιστικής τάσης)...
Περιφερόμενος από δελτίου εις δελτίoν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. 
Στις 7, ήταν στον Ευαγγελάτο και στις 8 -για να ξαναπεί περίπου τα ίδια- στη Σία Κοσιώνη (καλύτερη συνέντευξη του έκανε, πρέπει να ομολογήσουμε -παρά την δεδηλωμένη συμπάθεια μας- ο πρώτος).
Το ρεζουμέ: Ο άνθρωπος φεύγει. Τι...
φεύγει, την έκανε κιόλας. 
Στο "Ε", είπε, πως, προσυπογράφει την απόφαση της σοσιαλιστικής τάσης, στην οποία ανήκει, να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να λειτουργήσουν ως αυτόνομη πολιτική κίνηση. 
Στο ερώτημα, αν εχουν στα σχέδια τους να συνεργαστούν με την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Χρυσόγονος άφησε να εννοηθεί, πως, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς, ενδεχομένως, να το σκεφτούν. 
Στο κρίσιμο ερώτημα, γιατί -αφού θα φύγει και θα πάει στο καλό- δεν αφήνει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε, πως, δεν πρόκειται να το κάνει. Κι ο λόγος είναι, πως, όπως είπε, αυτό, πρακτικά, φαίνεται ανέφικτο, καθώς, ο πρώτος πίσω απ' αυτόν επιλαχών έχει προ καιρού παραιτηθεί, ενώ ο δεύτερος, ούτε καν πολιτεύτηκε στις τελευταίες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Να φύγει ο κ. καθηγητής, ποιος τον εμποδίζει. Αλλά, αφού θέλει να φύγει -πέρα από τις προφάσεις εν αμαρτίαις- γιατί μας ζαλίζει με όλα τούτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: