2.2.17

Ίσως η Μελάνια Τραμπ να μην μετακομίσει ποτέ...

 Ίσως η Μελάνια Τραμπ να μην μετακομίσει ποτέ στον Λευκό Οίκο - Mediaστον Λευκό Οίκο...

Μπορείς να είναι σύζυγος του Προέδρου των ΗΠΑ, σίγουρα όμως δεν είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ καθότι φαίνεται πως η ίδια…
αναβάλει την ανάληψη των καθηκόντων της.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως η Μελάνια Τραμπ μαζί με τον 10χρονο γιος της Μπάρον, θα μετακόμιζαν στον Λευκο Οίκο τον Ιούνιο μετά την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Η απόφαση της ήταν απολύτως λογική καθότι δεν ήθελε να διαταραχθεί η καθημερινότητα του μικρού Μπάρον ο οποίος πηγαίνει σχολείο στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του νέου πλανητάρχη ανέφερε στο περιοδικό US Weekly ότι: «ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία δεν έχουν ακόμα πάρει αποφάσεις για τις ρυθμίσεις της διαβίωσης τους πέρα από τον Ιούνιο».

Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, το ζεύγος Τραμπ «θα επαναξιολογήσει στο τέλος της σχολικής χρονιάς του Μπάρον, αν η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει ή αν η Μελάνια και ο Μπάρον θα μετακομίσουν στην Ουάσινγκτον». Η ίδια πηγή τόνισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του θα αποφασίσουν να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο τους. Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια είναι χώρια ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένο ότι κατά την προεκλογική εκστρατεία η Πρώτη Κυρία είχε δηλώσει πως δεν έχει αποχωριστεί τον Αμερικανό Πρόεδρο για περίοδο μεγαλύτερη της μιας εβδομάδας.

Μέχρι στιγμής καθήκοντα Πρώτης Κυρίας εκτελεί για εκείνη η Ιβανκα Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ως «ειδικός σύμβουλος» του πεθερού του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: