2.2.17

Γεωργιάδη, "προσπάθησε να μην είσαι τρολ"...

«Καβγά» έστησαν στο Twitter Νίκος Παππάς και Άδωνις Γεωργιάδης - Media
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο...¨.

«Καβγάς» Παππά-Άδωνη, στο Twitter...

Μια ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στον λογαριασμό του στο Twitter ήταν αρκετή για να ανάψουν τα…
αίματα.

«Προειδοποιώ τα τρολλς της ΝΔ: δεν εγείρει η Ελλάδα θέμα αποχώρησης του Δ.Ν.Τ. Το ίδιο το Ταμείο το κάνει!» έγραψε ο Νίκος Παππάς και άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε, επίσης μέσω Twitter.

Έγραψε: δηλ για να το κάνουμε λοιπόν σαφές η Κυβέρνηση σας επιθυμεί την παραμονή του ΔΝΤ...Γιατί μας έχετε πρήξει τόσο καιρό;

Καυστική ήταν η ανταπάντηση του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την ακροδεξιά από τη βιτρίνα της ΝΔ στο κουμάντο. Σε έκανε αντιπρόεδρο. Προσπάθησε να μην είσαι τρολ».

«εγώ θα είμαι ό,τι νομιζω. Επαναλαμβάνω αφού εσείς θέλετε την παραμονή του ΔΝΤ Τελικά, γιατί λέγατε όσα λέγατε;» ήρθε το νέο tweet του κ. Γεωργιάδη.

«Δεν αρνείσαι ούτε το ακροδεξιά ούτε το τρολ. Το ΔΝΤ ζητάει μέτρα εκτός συμφωνίας. Να τα πάρουμε; Απαντήστε» έγραψε ο κ.Παππάς.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: άκου, εσείς διαπραγματευτήκατε εσείς ευθύνεστε για το Βατερλώ, εσείς θα τα ψηφίσετε. Αν φύγετε δεν θα χρειαστούν. Και εξετάσεις του τί είμαι και του τί όχι, δεν δίνω σε ψεύτες σαν και σας. Στους ψηφοφόρους μου μόνον. Λοιπόν μάθαμε σήμερα ότι δεν θέλετε την αποχώρηση του ΔΝΤ παρά τα όσα λέγατε... Και κάπως έτσι κατέληξε, προς το παρόν, τουλάχιστον ο…διαδικτυακός καβγάς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: