28.2.17

Ερντογάν κατά της Hurriyet...

Άστραψε και βρόντηξε ο Ερντογάν κατά της HurriyetΚατά της ιστορικής τουρκικής εφημερίδας Hurriyet στράφηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την...
Δευτέρα λέγοντας πως ο τίτλος που έχει σε άρθρο της για τις σχέσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων με την κυβέρνηση είναι αναιδής και απρεπής.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα πριν αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν ο Ερντογάν άστραψε και βρόντηξε κατά του αμφιλεγόμενου πρωτοσέλιδου.

Παρά τη γενική πρακτική, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ ήταν επίσης παρών στην συνέντευξη Τύπου με πολιτική περιβολή.

Το άρθρο του οποίου ο τίτλος είναι «Διαταραγμένο Αρχηγείο» βασίζεται σε ανώνυμες στρατιωτικές πηγές που ισχυρίζονται πως το Γενικό Επιτελείο είναι σε αναταραχή από ένα αριθμό θεμάτων που έχουν να κάνουν από τις πρόσφατες μεταρρυθμίσεις που αφορούν το «πράσινο φως» για την χρήση μαντίλας από γυναίκες στρατιωτικούς μέχρι τις πληροφορίες που θέλουν τον ΑΓΕΕΘΑ να συμμετέχει σε διάφορες επισκέψεις του Ερντογάν σε χώρες του Εξωτερικού...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: