24.1.15

Οι αποκαλύψεις του Τσίπρα για τον Σουλτς και την... γραβάτα!...


Συνάντηση με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των κρίσιμων αυριανών εκλογών.   
 Σε...

φιλική συζήτηση που είχε μαζί τους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ανταποκρινόμενος στα πειράγματα για την γραβάτα, είπε πως θα φορέσει γραβάτα μόνο όταν κουρέψει το χρέος. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σήμερα το πρωί του τηλεφώνησε ο Μάρτιν Σουλτς ο οποίος τον ρώτησε τι ώρα να του τηλεφωνήσει αύριο για να τον συγχαρεί. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για την προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως κατά την διάρκεια της περιοδείας του έβλεπε γύρω του ανθρώπους, χαρουμένους και αποφασισμένους. 

Σε ερώτηση για το αν στην περίπτωση που πάρει την αυτοδυναμία θα παραστεί στην ορκομωσία της κυβέρνησης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο κ. Τσίπρας απάντησε «φυσικά, εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν».
Τέλος, σε άλλη ερώτηση για το αν έχει αποφασίσει για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας απάντησε αρνητικά. Όπως διευκρίνισε η απόφασή του θα κριθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών. 

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: