5.3.11

Ο Σαμαράς δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τον Καρατζαφέρη, δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ...


Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τις σχέσεις με το ΛΑΟΣ δίνει ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο «Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τον Καρατζαφέρη».

Μιλώντας στην... Ημερησία του Σαββάτου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά ότι με τις παρούσες συνθήκες η ΝΔ εκπροσωπεί μόλις το 20% του ελληνικού λαού, την ώρα που το δικό του κόμμα κινείται ανοδικά.

«Η κοινή γνώμη της Κεντροδεξιάς πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει δύο ισοδύναμα κόμματα. Ένα το οποίο κατέρχεται και ένα το οποίο ανέρχεται».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος επιδιώκει συνεργασία με τη ΝΔ απαντά: «Εγώ θέλω η χώρα να απαλλαγεί από αυτή τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, η οποία δεν θα μας φέρει τίποτα και εξετάζω με ποιο τρόπο θα σταματήσει να λειτουργεί αυτή η δομή της κυβέρνησης».

Τονίζει επιπλέον ότι ο ίδιος ακούει τα όσα λέει η κοινή γνώμη (περί συνεργασίας), συμπληρώνοντας: «Η επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι μονοκομματική. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να έχει μια δυναμική. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να έχει ανθρώπους που δεν χρωστάνε στη Δύση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: