30.3.11

Κούγιας: "Μας έβριζαν και απειλούσαν "σκοτώστε τους", έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα"......


«Κακήν κακώς» αποχώρησαν από το γήπεδο της Ριζούπολης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας, και ο προπονητής του αχαϊκού συγκροτήματος, Ηλίας Φυντάνης, οι οποίοι από τις κερκίδες των επισήμων παρακολουθούσαν την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κόρινθο.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με... τη μήνυση που καταθέτει αυτή την ώρα ο κ. Κούγιας, δέχθηκαν επίθεση με κλωτσιές στο κεφάλι από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, καθώς και από παλιό ποδοσφαιριστή του ίδιου συλλόγου.

«Παρακολουθούσαμε τον αγώνα από τις κερκίδες επισήμων της Ριζούπολης, όταν δέχθηκα κλωτσιά στο κεφάλι από τον πρόεδρο της γηπεδούχου ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, αλλά και από παλιό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα που τον συνόδευε. Μας έβριζαν και απειλούσαν σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα".

Αυτή την ώρα βρισκόμαστε στο τμήμα προκειμένου να κατατεθεί μήνυση κατά των ανθρώπων που μας αντιμετώπισαν κατ` αυτόν τον τρόπο. Ζητήσαμε τη σύλληψή τους», είπε με δηλώσεις του στην EΡA Σπορ ο Αλέξης Κούγιας, περιγράφοντας τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Ριζούπολης....
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: