11.3.11

Τι είπε ο Μπέος σε ραδιοφωνικό σταθμό για την γνωστή υπόθεση...


Στον βολιώτικο ραδιοφωνικό σταθμό "MARCONI 96,1 F.M." και στην εκπομπή "ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ" του δημοσιογράφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΙΩΤΗ, επέλεξε να μιλήσει πριν λίγη ώρα για όλους και για όλα, απευθυνόμενους κυρίως στους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ, σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...
"Θα ανέβει η...

τιμή της ντομάτας και του αυγού πολύ ψηλά..."

"Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, θέλω να πιστεύω ότι είναι μια υπόθεση μεγάλων συμφερόντων. Δυστυχώς είμαι στην μέση και δυστυχώς λόγω του χαρακτήρα μου και των αρχών που έχω, δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, μία προσωπική συζήτηση πολλών τηλεφωνημάτων ή συζητήσεων σε προσωπικό πάντα επίπεδο, από μήνες ολόκληρους, να τις βγάλω στον αέρα. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και σέβομαι και εκτιμώ, έστω και αν τσακωθώ με κάποιον, το περιεχόμενό τους. Τώρα, εάν, όπως προχθές, βγει ένας άνθρωπος, όπως είναι ο ΑΛΕΞΗΣ ο ΚΟΥΓΙΑΣ, που σε λίγο θα ανέβει η τιμή της ντομάτας και του αυγού πολύ ψηλά, γιατί όσοι τον βλέπουν στον δρόμο δεν θα τον φτύνουν, όπως τον κάνουν τώρα, θα τον γεμίζουν αυγά και ντομάτες ανά την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω τον ευατό μου και να πω κάποια πράγματα. Πως έχει η πραγματική εικόνα".


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΒΟΗΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ...
"Είναι τα συμφέροντα δύο μεγάλων επιχειρηματιών..."

"Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι σε μία από τις κασέτες που άκουσα, η φωνή είναι πραγματικά η δική μου και ομιλώ ξεκάθαρα στο γραφείο του ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. Βέβαια δεν είναι αντικείμενο, η συζήτηση αυτή, από μία συζήτηση, έχει παραποιηθεί, έχει μονταριστεί και ο λόγος είναι ξεκάθαρος, είναι τα συμφέροντα δύο μεγάλων επιχειρηματιών και παραγόντων και καταλαβαίνεις στη μέση έχω μπει εγώ τώρα...

Αυτές τις κασέτες τις κατασκεύασε ο κύριος ΠΑΤΕΡΑΣ, έχει τις γνήσιες κασέτες, μπορεί να τις πάει στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και από το περιεχόμενο, εάν η Δικαιοσύνη κρίνει ότι εγώ έχω ένα μερίδιο ευθύνης, ο ΠΑΤΕΡΑΣ έχει ένα άλλο μερίδιο ευθύνης και ο οποιοσδήποτε άλλος έχει ένα μερίδιο ευθύνης, να απονεμηθούν οι ευθύνες και ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του...".


ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;
"Υπάρχουν εργαστήρια ειδικά..."

"Υπάρχουν εργαστήρια ειδικά, στα οποία αν στείλεις μια κασέτα, μπορούν να σου βρουν αν είναι από τηλέφωνο, κινητό, σταθερό, αν είναι από χώρο και να δουν εν πάση περιπτώση αν αυτή η κασέτα έχει πειραχθεί. Εάν έχει πειραχθεί, τότε θα πρέπει ο Εισαγγελέας και οι αρμόδιες Αρχές να μάθουν γιατί πειράχθηκε και που είναι...".


ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ;
"Είναι σα να είσαι ας πούμε με μία γυναίκα και να κάνεις έρωτα σε ένα δωμάτιο και να σου λέει ο άλλος τί θα κάνεις..."

"Εγώ προσωπικά, γι' αυτά που λέω με έναν άνθρωπο σ' ένα γραφείο του, δεν μπορώ να αισθάνομαι ποτέ ότι έχω μερίδιο ευθύνης, με την έννοια ότι σε μία προσωπική συζήτηση... είναι σα να είσαι ας πούμε με μία γυναίκα και να κάνεις έρωτα σε ένα δωμάτιο και να σου λέει ο άλλος τί θα κάνεις. Ότι θέλεις κάνεις... Είναι σα να είσαι σε ένα σπίτι, να είστε τρεις, τέσσερις μαζεμένοι και να σχεδιάζετε, να μιλάτε, να αφηγήστε, πως θα ληστέψετε αύριο την Εθνική Τράπεζα απέναντι και αύριο δεν ληστεύεται η τράπεζα. Δεν μπορεί να σου κάνει κανείς τίποτα. Δεν έκανες την πράξη".


ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;
"Τα παιδιά μου τις τελευταίες μέρες έχουν θορυβηθεί... Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας..."

"Σίγουρα ο μόνος που θα βγει χαμένος από αυτή την υπόθεση θα είναι ο ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΣ, με την έννοια ότι μετά από 20 και βάλε μήνες, πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, πιστεύω ότι είναι αντικείμενο που δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά, αλλά όπως και να έχει το πράγμα, έχει υπάρξει μια σκιά, μια λάσπη, θα υπάρξει ένα τσάκισμα σε ότι αφορά το πρόσωπο που λέγεται ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΣ. Απέναντι στην κοινωνία, σε μερίδα της κοινωνίας και φυσικά απέναντι στα παιδιά μου, τα οποία το τελευταίο διάστημα, τις τελευταίες τρεις - τέσσερις μέρες, έχουν ανησυχήσει, έχουν θορυβηθεί και έχουν στεναχωρεθεί. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας".


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ;
"Ας παρέμβει, να δούμε..."

"Η Πολιτεία μπορεί να παρέμβει μέχρι ένα σημείο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι αυτοδιοίκητο από μόνο του και μιλάμε γενικά, βάσει πάντα των διεθνών κανονισμών. Τώρα, ας παρέμβει, να δούμε... Οι αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών, όπως και οι πολιτικές, που οι μισές είναι με το ΠΑΣΟΚ και οι άλλες με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με ελάχιστες να είναι με την ΠΑΠΑΡΗΓΑ, δεξιά και αριστερά, έτσι και οι αθλητικές, οι μισές είναι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και οι άλλες μισές στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, υπάρχει και μία στην ΑΕΚ. Άρα ο κάθε Όμιλος αυτών των εφημερίδων τα λέει από την πλευρά τους και όπως τους συμφέρει. Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο του 2001και όλα αυτά τα χρόνια που είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, αλλά και τότε που ήταν ερασιτεχνικό, για το κατάντημα του ποδοσφαίρου, που υπάρχουν αυτά τα κενά, οι κενοί νόμοι, οι κενές τοποθετήσεις, σε πολλά θέματα, ας ξεκινήσουμε από την αθλητική Δικαιοσύνη, την αθλητική διαίτησία, αν θέλεις, για την δομή όλη του ποδοσφαίρου, δεν ευθύνεται ξέρεις η Λειβαδιά, τα Τρίκαλα, η Κρύα Βρύση, η Ξάνθη, η Αλεξανδρούπολη, ο Βόλος..., ευθύνεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όλοι αυτοί οι διάτρητοι πολιτικοί, που φτιάξανε τους νόμους και τα καταστατικ, σύμφωνα με τις επιταγές και τις πιέσεις των μεγάλων και οδηγήθηκε εδώ. Άμα θέλουν λοιπόν να αλλάξουν αυτήν τη ροή, να δημιουργήσουν κάτι καινούριγο και δεν έχουν πρόβλημα για το αν θα έχουν πολιτικό κόστος, ας το κάνουν, η πλειοψηφία του κόσμου το θέλει...

Εδώ ο κόσμος πεινάει και αυτοί προσπαθούν τον αποπροσανατολισμό".
Voliotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: