29.3.11

Τέσσερα νομοσχέδια αύριο στο υπουργικό συμβούλιο


"Φουλ" θα είναι αύριο το πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου, αφού θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί με σύσκεψη στη Βουλή για... θέματα Οικονομίας και Ανάπτυξης. Θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Γ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Χρυσοχοΐδης, Τ. Μπιρμπίλη, Δ. Ρέππας, Π. Γερουλάνος, Χ. Παμπούκης και Κ. Σκανδαλίδης.

Στη 13:00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στην Βουλή με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.
Στις 14:00 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθούν τέσσερα νομοσχέδια με πρώτο εκείνο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, αρμοδιότητας του υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Γιάννη Ραγκούση.

Το επόμενο νομοσχέδιο αφορά την «αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, των Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, και την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις» αρμοδιότητας του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.


Στην αρμοδιότητα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, εμπίπτει το τρίτο νομοσχέδιο που αφορά «τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», ενώ το τέταρτο και τελευταίο νομοσχέδιο της αυριανής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου εμπίπτει στις αρμοδιότητες του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Λοβέρδου, και αφορά την «Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: