16.3.11

Ο Τανζανός "γίγαντας" κατάπιε 1 κιλό ηρωΐνης...


Στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη ένας αλλοδαπός, υπήκοος Τανζανίας, ηλικίας 44 ετών, επειδή είχε στο στομάχι του περίπου ένα κιλό ηρωΐνη [φωτο].
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε στον χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» ο ...

α κατηγορούμενος, ο οποίος είχε αφιχθεί αεροπορικώς από Νταρ Ελ Σαλάμ Τανζανίας, μέσω Ζυρίχης ( TRANSIT ) και κρίθηκε ύποπτος για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών. Με την ρητή συναίνεσή του οδηγήθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου κατά την διάρκεια της νοσηλείας του απέβαλε σταδιακά πενήντα πέντε (55) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες κυλινδρικές συσκευασίες, με περιεχόμενο ΗΡΩΙΝΗ βάρους –836- γραμμαρίων, τις οποίες είχε εισαγάγει στην Ελληνική Επικράτεια με την μέθοδο της κατάποσης.


Στο μεταξύ στην Ν. Ιωνία Αττικής, από Αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη ένας ημεδαπός, ηλικίας 21 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης [φωτο].
Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον παραπάνω δράστη, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

*
ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους -7.456- γραμμ.
*
Τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα
*
Τρείς -3- χειρόγραφες καταστάσεις στις οποίες εμφανίζονται οι αγοραπωλησίες ναρκωτικών
*
Μία -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Αναρτήθηκε από crimesnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: