17.9.09

Strapatso...

Μαραγκουδάκη-Παπαδρόσος οι νεκροθάφτες του Alpha. Το 'χουν διαλύσει το κανάλι. Ο Παπαδρόσος κατέστρεψε το δελτίο, η Μαραγκουδάκη το πρόγραμμα.

Οι επιλογές του διευθυντή ειδήσεων στέφθηκαν όλες με αποτυχία. Δεν του κάθισε ούτε μία. Ούτε καν η μετακίνηση του δελτίου στις 7 (σε ζώνη ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό). Επιπλέον, έδιωξε όλους του ικανούς δημοσιογράφους και κράτησε τους άχρηστους, ενώ οι λίγοι ικανοί που απέμειναν ετοιμάζονται να την κάνουν.

Το...

...alter ego του, η Μαραγκουδάκη, κατέστρεψε με τις επιλογές της την πρωινή και την απογευματινή ζώνη. Το "τρελοκόριτσο" που παρουσιαζόταν με κοντά φουστάνια, για να τα παίρνει ο αέρας και να τρέχουν τα σάλια του ηλικιωμένου κυρίου του οποίου επιζητούσε την εύνοια. 4αρια κι 6αρια κάνει το δίδυμο των Λάμπρου-Παπαβασιλείου. Σήμερα, στις ηλικίες 15-44, έχουν 6 και η Ελεωνόρα, την οποία ήθελαν να χτυπήσουν, 38!

Η άλλη ανοησία με τον Τσαλίκη, το "Δείτε τους", πάει επίσης κατά διαόλου. Εκεί απλώς φρόντισε να τοποθετήσει τον κολλητό της Άλκη Στεφάνου, τον οποίο μάλιστα είχε φροντίσει να τακτοποιήσει στο σταθμό με διετές συμβόλαιο. Φοβόταν μην της τον αρπάξει τον πρώην αρχσυντάκτη του Χίου κανείς άλλος. Τώρα όμως στον Alpha άλλαξαν τα πράγματα. Ο Μάινους είναι σκληρό καρύδι, ξέρει τηλεόραση, δεν γνωρίζει πρόσωπα (βλέπει μόνο τ'αποτέλεσματα) κι έχει κοντά του τον Μωραΐτη που 'χει αρχίσει και στρώνει και φυσικά δεν μπορεί να του αρνηθεί κανείς την εμπειρία που έχει στην τηλεόραση. Άλλωστε έχουν τη στηριξη του RTL και του Κοντομηνά.

Αν θελετε δικιά μας πρόβλεψη, το τρελοκόριτσο κι ο Βασίλης ο πιτσαδόρος δεν έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους πια στην Κάντζα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: