1.3.21

Είδατε εσείς κανά παρασκήνιο;...


Στην αρχική σελίδα τού tovima.gr το θέμα αναγγέλλεται με τίτλο «Το παρασκήνιο της παραίτησης Ταραντίλη». Υποθέτεις ότι λόγω της εγκυρότητας του λογότυπου του Μέσου, αν κλικάρεις θα μάθεις πραγματικό παρασκήνιο της υπόθεσης. Άλλωστε, το πρωί στο Βήμα της Κυριακής είχες διαβάσει στον... ενημερωμένο ΒΗΜΑτοδότη το βασικό του θέμα που είχε τίτλο «Περί εκπροσώπων…. έρημων και απροσώπων», όπου –προφανώς υπαινικτικά και προβλεπτικά– γράφει για (υποτιθέμενο;) διάλογο δύο ατόμων: 

«‘‘Πες μου πόσοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι έχουν καταγραφεί στη μνήμη σου’’ ρώτησε ο ένας. ‘‘Όντως, αν εξαιρέσεις τον Λαμπρία στα χρόνια του Καραμανλή, τον Λαλιώτη στην εποχή του προγράμματος σταθεροποίησης μεταξύ 1985 και 1987 και την παρουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου δίπλα στον Παπανδρέου στα χρόνια των διώξεων και της αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να διακρίνεις πολλούς άλλους’’», απαντάει ο άλλος. 

Πατάς στο λινκ και πας στο θέμα που έχει τον πολλά υποσχόμενο τίτλο: «Ταραντίλης: Οσα οδήγησαν στην παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου». Αλλά όσα ακολουθούν είναι αναμασήματα εκείνων που προηγήθηκαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Αλλά η προσδοκία ότι κάτι περισσότερο θα βρεις, παγώνει από την αρχή του ρεπορτάζ καθώς διαβάζεις: «Τόσο ο ίδιος, όσο και από την κυβέρνηση επιμένουν ότι δεν κρύβεται απολύτως τίποτε» (πίσω από την παραίτηση). 

Ακολουθεί η αναδρομή στις δηλώσεις Πελώνη για τη υπόθεση Λιγνάδη, σύντομο βιογραφικό του παραιτηθέντος, η επιστολή του στον πρωθυπουργό, η ανακοίνωση το Σύριζα και άλλα μη διαφωτιστικά. 

Σε δύο μικρές παραγράφους με μεσότιτλο «Οι λόγοι της παραίτησης» περιμένεις να βρεις αυτό που είχε αναγγελθεί στους τίτλους, δηλαδή τους λόγους της παραίτησης πέρα από τους οικογενειακούς –που τους ξέρεις από προηγούμενες αναρτήσεις, αλλού. Και εκεί διαβάζεις, 

{Ο κ. Ταραντίλης επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους σχετικά με την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ενώ με δήλωσή του στο protothema, ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφασή μου» θέλοντας έτσι να προλάβει διάφορες εικασίες σχετικά με την απόφασή του.

»Συμπλήρωσε δε, αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια»}.

Είδατε εσείς κάνα «παρασκήνιο», όπως προαναγγέλλεται στην αρχική σελίδα;...

harddogsport-blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: