1.3.21

Αν δεν εννοούσε την Καινούργιου ο Κούγιας...


...τότε ποια εννοούσε;... 

  Στην γραπτή του δήλωση ο γνωστός ποινικολόγος ήταν συγκεκριμένος, μιλώντας για παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV: «Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην "επαγγελματία κυρία" της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να... καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα». 

 Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά αναγνώρισε τον εαυτό της οπότε και απάντησε μέσα από την εκπομπή της με τον πλέον κατάλληλο τρόπο: «Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ήθος. Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο και πολύ ασχοληθήκαμε. Και έχετε και δυο παιδιά, κύριε Κούγια, ντροπή σας».

 Ο Αλέξης Κούγιας ως άλλη Νάντια Κομανέντσι αναδιπλώθηκε πλήρως με νέα του δήλωση, απαντώντας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

 Απορία: ο κ. Κούγιας αναφερόταν σε άλλη παρουσιάστρια του Open ή σε άλλη παρουσιάστρια γενικώς; Διότι το πρωί μίλησε για το Open. Εκανε λάθος το κανάλι; 

 Το Open πάντως ικανοποιήθηκε από την απάντηση χωρίς, περίεργο, να ζητάει περισσότερες διευκρινήσεις: «Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε "παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής" του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου. Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται»... 

 e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: