7.9.20

«Είστε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας»...


Αιχμές Τσίπρα κατά Μητσοτάκη... 

 Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

 Ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε πολλές φορές στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον «να... πει την αλήθεια», «να μη διαστρεβλώνει την πραγματικότητα» και να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες.

 «Με μπαλώματα, ψέματα και προπαγάνδα από έναν καλοστημένο μηχανισμό, δεν πρόκειται να κρύψετε τα προβλήματα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα», τονίζοντας ότι ο νυν πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί ανάπτυξη, όμως η χώρα καταγράφει πρωτόγνωρη ύφεση. 

 «Η χώρα ζει κρίσιμες ώρες... είναι πρωτοφανές το κλίμα ανασφάλειας, αβεβαιότητας και αγωνίας για τους πολίτες», δήλωσε επίσης ο κ. Τσίπρας που αναφέρθηκε εκτενέστερα στο θέμα της πανδημίας. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προχωρά χωρίς σχέδιο, πως δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα για το άνοιγμα του τουρισμού, καθώς και πως έχει υποπέσει σε σοβαρές αστοχίες, παραλείψεις και αντιφάσεις...

Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: