21.9.20

Τα πήρε κρανίο ο Μητσοτάκης με τον Κουμουτσάκο...


Έξαλλος είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βηματοδότη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και η οποία τον δείχνει να... λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

«Εξαλλος, μου λένε οι πηγές μου από το Μαξίμου, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οταν η φωτογραφία με την οποία τροφοδότησε την επικαιρότητα μέσω του εκκλησιαστικού site Romfea έφτασε στο γραφείο του, ο Πρωθυπουργός την κοίταξε πολλή ώρα χωρίς να μιλά. Σε αυτήν ο κ. Κουμουτσάκος απεικονίζεται να λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία στον ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης και τους ιερείς χωρίς μάσκα.

Παριστάμενοι στο πρωθυπουργικό γραφείο λένε ότι η οργή του κ. Μητσοτάκη είναι χειρότερη όταν δεν ξεσπάει, και όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την αγωνία του να σταλούν τα σωστά μηνύματα προφύλαξης από την πανδημία στην κοινωνία. 

Ο χειρισμός της Εκκλησίας είναι μια λεπτή υπόθεση την οποία έχει αναλάβει αποκλειστικά το Μέγαρο Μαξίμου και η Θεία Κοινωνία είναι το πιο «καυτό» ζήτημα της μεταξύ τους «διαπραγμάτευσης». Αγνωστο γιατί χώθηκε στη μέση ο κ. Κουμουτσάκος, το σίγουρο είναι ότι πρόσθεσε άλλο ένα ατόπημα στη μακρά λίστα που έχουν για εκείνον στο Μέγαρο Μαξίμου», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του «Βηματοδότη»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: