25.9.20

Απίστευτα πράγματα στα Καμένα Βούρλα...


Κάτοικοι άφησαν νηστικά 39 προσφυγόπουλα...

ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στα Καμένα Βούρλα με αρνητικούς πρωταγωνιστές κατοίκους της περιοχής που... αντιτίθενται στην εγκατάσταση προσφύγων.

Η ένταση ξεκίνησε από την Τετάρτη, όταν περίπου 100 πρόσφυγες έφτασαν στα Καμένα Βούρλα στο πλαίσιο της επιχείρησης αποσυμφόρησης της νησιωτικής Ελλάδας και κορυφώθηκε χθες βράδυ έξω από ξενοδοχείο όπου έχουν βρει καταφύγιο 39 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο εμπόδισαν τη διανομή φαγητού και κλινοσκεπασμάτων και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει τελείως όταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν ούτε έξω για να αγοράσουν φαγητό κι άρχισαν να πετούν πέτρες προς τους κατοίκους.

Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, η ουσία, όμως, είναι ότι η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν και ενδεικτικό είναι ότι εξόργισε και τον Νότη Μηταράκη που μιλώντας στο Open, παραδέχθηκε ότι από λάθος του δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι, εξέφρασε όμως την αγανάκτησή του για τις αντιδράσεις τους...



altsantiri.gr

Πηγή βίντεο: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: