3.6.20

Καμία χάρη στον Χάρη...


Μπορεί χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, να στήριξε με δήλωσή του τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στο Μέγαρο Μαξίμου εδώ και ημέρες...
πνέουν μένεα σε βάρος του. Μετά τον διαχωρισμό των νησιών βάσει... «επικινδυνότητας», ο Θεοχάρης χρεώθηκε τις διαρροές στα ΜΜΕ του σχεδίου για τον τουρισμό, αλλά και το διπλωματικό φιάσκο με τον... λαθεμένο κατάλογο χωρών προέλευσης τουριστών που έδωσε στη δημοσιότητα!

Τούτων δοθέντων, όλα δείχνουν πως όταν έρθει η ώρα του ανασχηματισμού, ο υπουργός Τουρισμού θα χρειαστεί... ένα θαύμα για να μείνει στη θέση του. Όμως, ο πρωθυπουργός δεν περιμένει τον ανασχηματισμό για να δείξει την δυσφορία του: βάσει, λοιπόν, των διαρροών από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο το σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού με τη βοήθεια του... Στηβ Βρανάκη, που είναι ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της προεδρίας της κυβέρνησης. Η επιλογή Μητσοτάκη σηματοδοτεί με φανερό τρόπο τη δυσφορία του για τον υπουργό Τουρισμού, ενώ στην κυβέρνηση ήδη πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα αναφορικά με το αν ο Θεοχάρης θα... δώσει το «παρών» στην παρουσίαση!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: